Wie is 'Lead Monkeys'?

Hoi, ik ben Billal Nawabi, het gezicht achter Lead Monkeys en freelance SEO specialist en online marketeer.

Ik heb Lead Monkeys opgezet om jou als bedrijf organisch te helpen groeien. Ik geloof in een frisse en gestructureerde benadering van online marketing waarbij we inzoomen op de doelgroepen, organisatie en markt. In de afgelopen jaren heb ik met mijn aanpak verschillende bedrijven en opdrachtgevers geholpen met betere vindbaarheid, het aantrekken van relevante bezoekers, het binnenhalen van nieuwe leads/klanten en het verhogen van conversies.

Lees meer over mij en het ontstaan van Lead Monkeys.

Lees meer over mij
Billal Nawabi | Lead Monkeys

Wie is Billal Nawabi?

Wie ben ik?

Mijn naam is Billal Nawabi. Oprichter van Lead Monkeys, freelance SEO specialist en online marketeer met meer dan tien jaar ervaring. Met veel passie en enthousiasme adem ik online marketing. Ik lees het liefst boeken over persoonlijke ontwikkeling, onderzoek graag en bedenk graag ideeën om dingen uit te proberen en te testen. Ook vind ik psychologie van de mens enorm interessant.

Wanneer ik niet bezig ben met online marketing, ben ik vaak te vinden op een rustige plek met een goed boek, op de fauteuil in de game-hoek en op het terras (liefst onder de zon). Ook geniet ik van een stevige wandeling, de sportschool, reizen, bordspellen en een leuke serie.

Ik help bedrijven te groeien vanuit een (SEO) strategie: vindbaarheid, de online klantreis en conversie staan hierbij centraal. Bekijk mijn SEO diensten of mijn SEO werkwijze.

Waarom Lead Monkeys?

Toen ik als freelancer begon, wist ik één ding zeker: ik wilde mijn expertise inzetten om online marketing breder te benaderen. Ik zie om me heen dat SEO vaak op een basale manier wordt ingezet, waarbij de focus zit op het ‘random’ schrijven van content of ‘Hoger in Google’ zonder rekening te houden met grotere bedrijfsdoelstellingen, ofwel conversie. Ook zie ik dat facetten binnen online marketing als losse onderdelen worden gebruikt. Dit was niet de route die ik voor ogen had. In mijn ogen is online marketing een geïntegreerd geheel van diverse activiteiten, waarbij SEO een cruciale rol speelt. Ik zeg altijd: SEO is het hart van online marketing.

Met Lead Monkeys sta ik voor een bredere benadering van online marketing. Ik benader online marketing als verschillende elementen die nauw met elkaar verbonden zijn, gericht op de eindgebruiker: de doelgroep. Ik geloof niet alleen in strategisch denken, maar ook in actie. Onderzoeken, inspelen op kansen, en vooral blijven analyseren en optimaliseren.

Het is niet genoeg om simpelweg te vertrouwen op ‘een onderbuikgevoel’ of ‘ik denk dat..’. Ik ga voor kwaliteit, gebaseerd op data. Dit betekent het écht leren kennen van organisaties, de markt waarin ze zich bevinden, de concurrentie die meespeelt en natuurlijk de doelgroep en hun pijnpunten.

Hoe doe ik dit met Lead Monkeys?

Met Lead Monkeys draait alles om transparantie, expertise en kwaliteit. Als freelancer SEO specialist en online marketeer heb ik een belangrijk doel: je doelgroep bedienen, je online vindbaarheid vergroten en (potentiële) klanten naar de website trekken om te converteren.

Met een strategische- én hands-on benadering, gericht op resultaten en duurzame groei. Je werkt direct samen met mij: één aanspreekpunt, van strategie tot uitvoering. Door te focussen op een (SEO) strategie open ik nieuwe groeideuren voor jou. Samen bouwen we aan langdurige successen, omdat ik geloof in échte samenwerking en het waarmaken van beloftes.

Wat doe ik met Lead Monkeys?

Ik zet me in om jouw organisatie te laten groeien en je merk te versterken door te zorgen voor een betere vindbaarheid in zoekmachines, het aantrekken van relevante bezoekers, het creëren van doelgerichte klantreizen naar conversie en door het behalen én optimaliseren van conversies. Ik help ook actief mee om je branding te vergroten en je merkidentiteit scherp in de markt te zetten. Bij mij krijg je heldere inzichten en gerichte actie in één.

Bekijk direct al mijn SEO diensten.

Mijn kernwaarden

Partner- en resultaatgericht

Bij mij sta jij centraal. Je zult dit merken aan mijn communicatie, flexibiliteit en de manier waarop ik kansen en resultaten onderbouw.

Ondernemend & proactief

Als je met mij samenwerkt, kun je erop vertrouwen dat ik actief kansen spot én benut – of je er nu om vraagt of niet (ik heb de megafoon vast, weet je nog).

Flexibel

Ik ben gemakkelijk bereikbaar en bied snelle service. Mocht je dringend iets nodig hebben, dan ben ik ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar.

Gericht op doelstellingen

Ik help je breed in de buyer-journey, van naamsbekendheid tot conversie. Hierbij staan de doelgroep, relevantie, online klantreis en conversie altijd centraal.

Samen één ambitie

Ik ben echt betrokken bij jouw organisatie en doelstellingen. Je bent niet zomaar een klant voor mij; je bent een partner. Door onze persoonlijke relatie behalen we samen onze doelen.

Strategisch en operationeel

Ik duik diep in je bedrijf, onthul verborgen kansen en samen tackelen we zowel grote strategieën als praktische verbeteringen. Met een frisse blik denk ik altijd een stap vooruit.

Zullen we samenwerken aan jouw project?

Ik ben benieuwd naar jouw vraag of uitdaging. Vul het formulier hieronder in, ik neem daarna contact met je op.

Vul dit contactformulier in

Of neem direct contact op

billal@leadmonkeys.nl
06-13349342

Waarom kiezen voor Lead Monkeys?

✓ Bewezen succes in resultaatgerichte campagnes
✓ Strategisch en operationeel in uitvoering
✓ Transparant en persoonlijk
✓ Netwerk van marketingexperts
✓ Jarenlange online marketing ervaring en expertise in SEO