Wie is 'Lead Monkeys'?

Hoi, ik ben Billal Nawabi, het gezicht achter Lead Monkeys en freelance Sr. SEO specialist en online marketeer.

Met Lead Monkeys breng ik mijn passie en expertise in SEO en online marketing samen om jouw bedrijf te helpen groeien. Mijn focus ligt op het creëren van echte waarde: meer zichtbaarheid, meer relevante bezoekers en leads, en uiteindelijk meer klanten voor jouw bedrijf. Ik sta voor een heldere en doelgerichte aanpak, waarbij jouw bedrijfsdoelen altijd voorop staan.

Lees meer over mij en het ontstaan van Lead Monkeys.

Lees meer over mij

Waarom Lead Monkeys?

Mijn reis begon met een duidelijke visie: zoekmachine optimalisatie gebruiken als het krachtige middel dat verder gaat dan enkel hoog scoren in Google. Ik zag hoe SEO vaak oppervlakkig werd ingezet, gericht op snelle resultaten en “Hoger in Google”, zonder rekening te houden met de grotere bedrijfsdoelstellingen. Dit inspireerde mij om Lead Monkeys te starten, waarbij ik SEO en CRO gebruik om niet alleen de zichtbaarheid te verhogen, maar om relevante leads en waardevolle klantrelaties te realiseren.

Billal Nawabi gebruikt vergrootglas om jouw bedrijf te analyseren

Hoe doe ik dit met Lead Monkeys?

In mijn ogen zijn SEO en CRO een geïntegreerd geheel van diverse activiteiten dat gericht is het verder helpen van jouw doelgroep. SEO is een middel, geen doel. Ik geloof dat je alles doet in je bedrijf met een reden, daarom werk ik zowel strategisch als uitvoerend: onderzoeken, analyseren, ontdekken, optimaliseren en testen.

Met Lead Monkeys draait alles om transparantie, expertise en kwaliteit. Als freelancer SEO specialist en online marketeer heb ik een belangrijk doel: je doelgroep bedienen, je online vindbaarheid vergroten, je relevante leads verhogen en waardevolle klanten aan je binden.

Billal Nawabi van Lead Monkeys met megafoon

Wat doe ik met Lead Monkeys?

Mijn diensten variëren van uitgebreide zoekwoordenonderzoeken en contentoptimalisatie tot volledige SEO-strategieën en conversieoptimalisatie. Mijn doel is om jouw bedrijf te helpen groeien door jouw online aanwezigheid te verbeteren, meer relevante bezoekers aan te trekken en de interactie met jouw website te optimaliseren, wat leidt tot meer kwalitatieve leads en sales.

Bekijk direct al mijn SEO diensten.

Billal Nawabi van Lead Monkeys kijkt naar links met telefoon-handgebaar met hand

Mijn kernwaarden

Partner- en resultaatgericht

Bij mij sta jij centraal. Je zult dit merken aan mijn communicatie, flexibiliteit en de manier waarop ik kansen en resultaten onderbouw.

Ondernemend & proactief

Als je met mij samenwerkt, kun je erop vertrouwen dat ik actief kansen spot én benut.

Flexibel

Ik ben gemakkelijk bereikbaar en bied snelle service. Mocht je dringend iets nodig hebben, dan ben ik ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar.

Gericht op doelstellingen

Ik zet SEO en CRO breed in. Hierbij staan strategie, doelgroepen, relevantie, online klantreis en conversie altijd centraal.

Samen dezelfde visie

Ik stel me betrokken op bij jouw organisatie en doelen. Je bent geen klant, je bent een partner. Samen behalen we doelen.

Strategisch & operationeel

Ik verdiep me in jouw bedrijf, ontdek kansen en richt me op strategische en praktische verbeteringen die matchen tussen jou en je doelgroep.

Three wise monkeys

Ten eerste, geïnspireerd door de ‘Three wise Monkeys’, waar traditioneel wordt geadviseerd: “Zie geen kwaad, hoor geen kwaad, spreek geen kwaad”. In de online marketing is het cruciaal om alert te zijn, daarom zet ik deze filosofie op zijn kop. Bij Lead Monkeys betekent dit:

Monkey See

Ik zie alles: ik analyseer met een scherp oog en laat geen detail onopgemerkt.

billal nawabi

Monkey Hear

Ik luister aandachtig, zowel naar de behoeften van organisaties als naar die van de doelgroep.

billal nawabi

Monkey Speak

Ik ben open en eerlijk in mijn communicatie. Ik analyseer grondig, luister aandachtig, ik zeg het en spreek me hierover uit. Ik ben transparant en onderbouw mijn observaties. Ik zorg dat je boodschap bij het juiste publiek terechtkomt.

billal nawabi

Lead in Marketingwereld

Ten tweede, in de marketingwereld verwijst het woord ‘lead’ naar iemand die potentieel geïnteresseerd is in wat je te bieden hebt. Deze potentiële klant of partner staat centraal in mijn aanpak. Ik zet me in om bedrijven niet alleen te helpen meer leads te genereren, maar om de juiste leads aan te trekken. Diegenen die echt waarde zullen toevoegen en bijdragen aan duurzame groei.

Samen in de Lead

En ten slotte, net zoals de gids in de apenwereld de groep begeleidt, beschermt en zorgt voor zijn leden, neem ik, als ‘Lead’ in Lead Monkeys, die rol op mij in de digitale jungle. Als gids in Lead Monkeys zorg ik voor jou als partner, help ik je je weg te vinden in het digitale landschap en zorg ervoor dat jouw belangen altijd voorop staan.

Deze benadering van gidsend leiderschap en samenwerking vormt het hart van Lead Monkeys. In een wereld van online bied ik, Billal, helderheid, kwaliteit en toegewijde leiding.

En dat doe ik om jouw boodschap te versterken, zo luid mogelijk.. (via een megafoon).

billal nawabi
billal nawabi
billal nawabi
billal nawabi
billal nawabi

Zullen we samenwerken aan jouw project?

Ik ben benieuwd naar jouw vraag of uitdaging. Vul het formulier hieronder in, ik neem daarna contact met je op.

Vul dit contactformulier in

Of neem direct contact op

billal@leadmonkeys.nl06-13349342

✓ Strategisch en operationeel in uitvoering
✓ Transparant en persoonlijk
✓ Netwerk van marketingexperts
✓ Jarenlange online marketing ervaring en expertise in SEO
✓ Toffe succesverhalen bij opdrachtgevers