Het succesverhaal van honden platform Doggy Time

Sinds enige tijd werk ik aan Doggy Time. Lees het succesverhaal van Doggy Time en ervaar hoe ik dit hondenplatform de weg naar succes heb behaald.

Wil jij ook een project starten met Lead Monkeys?

Start een project

Wie is Doggy Time?

Doggy Time is een affiliate website en hondenplatform. Binnen een jaar tijd zijn we met Doggy Time van hondenuitlaatservice en dierenoppas uitgegroeid tot hondenplatform en blog website voor informatie over honden.

Wat doet Doggy Time?

Doggy Time biedt verschillende hondenverzekeringen, hondenvakanties en producten voor honden via partners aan hondeneigenaren. Door middel van de honden blog trek ik met Doggy Time (nieuwe) maandelijkse bezoekers op doggytime.nl. Inmiddels werken we samen met ruim 15 partners in de branche en vergroten we hun brand, creëeren en verbeteren we journeys, strategie en content om (terugkerende) bezoekers verder te helpen en nieuwe bezoekers aan te spreken met het aanbod.

Wat doe ik voor Doggy Time?

Activiteiten

Samen met Doggy Time hebben we de marketing- en SEO strategie uitgewerkt. Vanaf het design van de website tot aan het schrijven van relevante content en vindbaarheid in Google. Voor Doggy Time onderhoud ik de website, ontwikkel en werk ik vanuit een SEO strategie, ben ik copywriter en designer. Ik bouw aan de brand, bedenk de strategie en werk dit uit. Ik zorg ervoor dat de website SEO geoptimaliseerd is en blijft. Ik bedenk en optimaliseer ook op conversie. Uiteraard bouw ik aan rankings van zoekwoorden die relevant is voor de doelgroep.

Testen en meten

Vanaf de start heeft Lead Monkeys verschillende Analyse tools ingesteld om resultaten bij te houden. De website wordt continu geoptimaliseerd, getest en gemeten op conversie. Voor Doggy Time schrijf ik relevante SEO teksten die ranken op de zoekmachines (zoals Google). Ik focus op relevante zoekwoorden per doelgroep, optimaliseer de buyer-journey en rank met en tegen concurrenten vanuit de strategie.

Doelstellingen

Doggy Time wil de grootste hondenplatform van Nederland worden en ik help om deze doelstelling en resultaten waar te maken.

Doggy Time statistieken na SEO optimalisatie

Linkbuilding

Posities verbeteren in Google met Autoriteit

Ik laat de website van Doggy Time meer opvallen en behaal betere resultaten door een correct gebruik van interne- en externe links. Vanuit conversie- en SEO perspectief, zorg ik ervoor dat de website toegankelijker wordt en journeys worden geanalyseerd en verbeterd. Ik adviseer Doggy Time met het gebruiken van deze links (zowel intern als extern).

Klantervaring van Doggy Time

Lead Monkeys helpt ons super fijn met Doggy Time. We zijn van hondenuitlaatservice naar een honden platform gegroeid en blijven groeien. Lead Monkeys onderhoudt onze website en zorgt ervoor dat we worden gevonden en bezoekers doorklikken. Fijne samenwerking, ben er heel blij mee!

AnitaDoggy Time

Wil je ook een project starten?

Vul het formulier in en beschrijf je vraag of uitdaging. Ik neem vaak dezelfde dag nog contact met je op.

Vul dit contactformulier in

Word ook beter gevonden

Ik houd je resultaten bij en grijp kansen

Wil je ook beter worden gevonden? Ik houd al je resultaten bij, geef je tips en adviezen en help je om content te maken waar je goed op gevonden wordt en relevant is voor je doelgroep. Klanten van Lead Monkeys maken met mijn kennis goede content voor hun bezoekers en de zoekmachines: ze worden beter gevonden in Google, het spreekt bezoekers aan en het leidt tot actie. 

Wil je ook een project starten of heb je vragen?
Vul direct het contactformulier in!