SEO diensten

Hulp nodig van een freelance SEO specialist? Ik kan je helpen met langdurige projecten, maar ook met eenmalige projecten. Bekijk hieronder hoe ik je kan helpen met mijn SEO diensten.

Bekijk SEO diensten
Billal Nawabi van Lead Monkeys met megafoon

Eenmalige- en langetermijn SEO diensten

Naast mijn langetermijnvisie voor SEO werk ik als freelancer regelmatig ook aan eenmalige SEO projecten, zoals het analyseren en/of het doorvoeren van optimalisaties. Bekijk hieronder waar ik je zowel doorlopend als eenmalig mee kan helpen met SEO.

Zoekwoordenonderzoeken

Wat zijn relevante zoekwoorden voor jou en waar wordt je (nog niet) op gevonden? Ik breng jouw bedrijfsdoelen in kaart en ontdek kansen om op in te spelen.

Neem contact op >>

Zoekwoorden posities

Ik houd de posities van je belangrijkste zoekwoorden voor je bij en lever kansen aan om op te optimaliseren. Ook informeer ik je bij (plotseling) grote veranderingen.

Neem contact op >>

Striking distance

Ik help je om erachter te komen op welke zoekwoorden je kunt scoren met minimale effort om beter te ranken, je doelgroep aan te spreken en relevante bezoekers aan te trekken.

Neem contact op >>

Content optimaliseren

Bestaande content optimaliseren voor SEO met zoekwoorden onderzoek: beter gevonden worden en aantrekken van relevante bezoekers (richting conversie).

Neem contact op >>

SEO Analyse

Hoe goed scoort jouw website op SEO? Ik analyseer je website en maak compleet inzichtelijk hoe je ervoor staat en waar je op kunt optimaliseren.

Neem contact op >>

SEO Strategie

We starten met een 360° strategische diepteanalyse en voer onderzoek uit naar de doelgroep, bedrijf en markt (concurrentie). Zo ontwikkel ik je SEO strategie.

Neem contact op >>

Concurrentieanalyse

Hoe staat jouw website ervoor ten opzichte van je concurrenten? Ik vergelijk 3 concurrenten met jouw domein en geef je zoekwoorden en tips om je posities te verbeteren.

Neem contact op >>

Maandelijkse rapportage

We houden maandelijks online contact om de voortgang te bespreken, om vragen te beantwoorden en/of om optimalisatiekansen te delen.

Neem contact op >>

On-page quick wins

Ik analyseer je website en focus hierbij vooral op quick win optimalisaties. Ik kan het voor je doorvoeren, of geef je de handvatten zodat je dit zelf kunt.

Neem contact op >>

Second opinion

Weet je al wat meer over SEO of heb je een advies ontvangen die je graag wil laten checken op relevantie en kwaliteit? Ik sta klaar om je feedback te geven.

Neem contact op >>

SEO Training

Wil je meer leren over SEO of wil je dat een van je medewerkers SEO intern gaat oppakken? Ik bied SEO cursussen aan met nazorg, ook één op één.

Neem contact op >>

En meer..

Denk aan CRO analyses, website migraties, local SEO, linkbuilding, technische analyses, online marketing consultancy, etc.

Neem contact op >>

SEO werkwijze

Naast mijn eenmalige SEO diensten heb ik een langetermijnvisie met SEO. Na jarenlange ervaring heb ik een werkwijze gecreëerd op basis van 4 fasen. Bekijk mijn SEO werkwijze.

Waar kan ik je mee helpen?

Vul het formulier in en beschrijf je vraag of uitdaging. Ik neem vaak dezelfde dag nog contact met je op.

Beschrijf je (eenmalige) SEO vraagstuk

Stuur je vraag/uitdaging in via onderstaand contactformulier.

Of neem direct contact op

billal@leadmonkeys.nl
06-13349342

Hiervoor kom je naar Lead Monkeys

✓ Bewezen succes in resultaatgerichte campagnes
✓ Strategisch en operationeel in uitvoering
✓ Transparant en persoonlijk
✓ Netwerk van marketingexperts
✓ Jarenlange online marketing ervaring en expertise in SEO