SEO werkwijze

Klaar om je online vindbaarheid te verbeteren en meer relevante bezoekers, leads en klanten aan te trekken? Met Lead Monkeys bied ik je ondersteuning en hulp als Sr. SEO specialist. Bekijk mijn SEO werkwijze.

Hoe groot is jouw uitdaging?

Heb je een eenmalig, klein of specifiek project of juist een langdurig SEO traject? Afhankelijk van je uitdaging en wensen bepalen we samen welke SEO diensten we hiervoor inzetten.

Langdurig, groot of breed SEO traject

Eenmalig, klein of specifiek SEO project

SEO voor een langdurig, groot of breed traject

Na jarenlange ervaring heb ik een werkwijze gecreëerd op basis van 6 fasen, ideaal voor langdurige samenwerkingen. Ik combineer inzicht, strategie en praktische uitvoering voor blijvend resultaat.

Lees mijn werkwijze in 6 stappen!

Stap 1

Gratis intakegesprek (kennismaking)

Voordat we daadwerkelijk de diepte induiken, starten we met een intakegesprek. We maken kennis met elkaar en met jouw bedrijf. We bespreken jouw uitdagingen, verwachtingen en wensen.

Stap 2

360° strategische
diepte-analyse

Grondige 360° strategische diepteanalyse van je organisatie, doelgroepen en markt met concurrentie om een volledig beeld te creëren van jouw organisatie, uitdagingen en kansen.

Stap 3

Uitgebreide SEO-analyse
& 0-meting

Met de SEO-analyse en 0-meting onderzoek ik de status van je website en online zichtbaarheid op dit moment. Dit geeft inzicht in waar we op kunnen inspelen. De 0-meting is voor ons het startpunt.

Stap 4

Uitgebreid
Zoekwoordenonderzoek

Ik voer uitgebreide zoekwoordenonderzoeken doorlopend uit op basis van je product/diensten, doelgroep en concurrenten.

Stap 5

SEO- content strategie

Na deze stappen ontwikkel ik een op maat gemaakte SEO-content strategie die jouw unieke merkboodschap combineert met de behoeften van jouw product/dienst en doelgroepen.

Stap 6

Implementatie & monitoring

We zetten onderzoek en strategie om in concrete acties met meetbare resultaten. Ik optimaliseer de website content, techniek en autoriteit en deel de resultaten maandelijks.

Advies & evaluatie

Ook na het doorlopen van de stappen blijf ik als jouw persoonlijke SEO en CRO consultant altijd beschikbaar. Voor elke nieuwe uitdaging, plotselinge verandering of vraagstuk ben ik een appje van je verwijderd. Met toegewijde aandacht en deskundig advies zorg ik ervoor dat jouw online marketing strategie zich blijft ontwikkelen. Samen zetten we elke stap richting een blijvende groei en succes. Jouw zorgeloze reis door de jungle van SEO en CRO, is waar Lead Monkeys voor staat.

Overtuigd van mijn SEO werkwijze?

SEO voor een eenmalig, klein of specifiek project

Heb je een gerichte SEO-boost nodig voor een eenmalig, klein of specifiek project? Ik bied doeltreffende SEO-diensten aan die passen bij jouw specifieke behoeften. Na een gratis intakegesprek duik ik direct in op jouw uitdaging en kiezen we samen de diensten die het beste resultaat beloven. Laten we jouw case bespreken!

Veel gebruikte SEO diensten voor kleine projecten

SEO Advies

Deskundig SEO advies om je online vindbaarheid te versterken. Ik bied strategische begeleiding en praktische tips.

Zoekwoordonderzoek

Ontdek relevante zoekwoorden waar je nog niet op gevonden wordt voor jouw product/diensten en doelgroep.

Local SEO

Ik zet Local SEO in en maak je vindbaar in Google met jouw product of dienst in jouw vestigingsplaats en omgeving.

SEO Analyse

Ik onderzoek hoe jouw website scoort en maak inzichtelijk waarop je kunt optimaliseren voor relevante bezoekers en conversie.

SEO voor een eenmalig, klein of specifiek project?

Ik bied je hulp bij de drie pijlers van SEO

De belangrijkste SEO factoren

In SEO wereld zijn er een heleboel factoren waar een website op kan scoren. Deze factoren brengen we samen in drie pijlers, we noemen dit ook wel ‘de drie pijlers van SEO’. Samen vormen ze de factoren waar een website op kan ranken.

In onze samenwerking zorg ik ervoor dat de pijlers worden geoptimaliseerd en de factoren met elkaar samenwerken om de website zo goed mogelijk te laten scoren.

Samen bepalen we de focus en bespreken we welke factoren we hoe- en wanneer kunnen optimaliseren om je website zo goed mogelijk te laten scoren. Het doel is om je bezoekers zo goed mogelijk te helpen en bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Bekijk de drie pijlers van SEO in het kort: techniek, content en autoriteit.

1. Techniek

Hoe gebruiksvriendelijk is de website voor bezoekers? Hoe is de URL-structuur opgebouwd? Is de robots.txt correct opgebouwd? Hoe zit het met no-index en no-follow?

2. Content

Hoe relevant en waardevol is de content op de website voor bezoekers? Is de content afgestemd op verschillende fasen van de klantreis?

3. Autoriteit

Hoe sterk en relevant is het backlinkprofiel van de website? Hoe betrouwbaar is het bedrijf en de informatie op de website voor bezoekers en zoekmachines? Zijn er samenwerkingen die de autoriteit kunnen versterken?

Waarom mij als freelance SEO specialist inhuren?

Bekijk de voordelen van het inhuren van mij als freelancer SEO specialist en online marketeer.

Plan gratis intakegesprek

Uitgebreide ervaring en expertise

Met meer dan 10 jaar ervaring in de online marketing heb ik een uitgebreide ervaring opgebouwd binnen online marketing en expertise in SEO. Zoekgedrag, vindbaarheid, de online klantreis en conversie hebben altijd centraal gestaan in mijn SEO werkwijze.

Persoonlijk & flexibel

Ik ben Billal, aangenaam. Naast mijn uitgebreide ervaring als freelance online marketeer en SEO specialist houd ik de samenwerking graag persoonlijk en flexibel. Je kunt rekenen op een proactieve houding, beschikbaarheid en een een-op-een benadering.

Beschikbaar

Ik werk flexibel en ben goed bereikbaar, ook in de avonduren en in het weekend. Flexibiliteit is een belangrijke kernwaarde voor mij, omdat ik hierdoor snel kan schakelen. Hiermee zorg ik ervoor dat ik kan bijspringen, precies wanneer je me nodig hebt.

Geen (hoge) kosten

Met mij als freelancer SEO specialist en online marketeer heb je geen hoge werkgeverskosten, in tegenstelling tot een interne medewerker. Daarnaast heb ik uitgebreide ervaring waardoor ik breder inzetbaar ben en vanuit meer disciplines naar je online marketing kijk.

Dit is wat bedrijven zeggen

Kim Anderberg
Kim Anderberg
2024-01-02
Before working with Billal, the founder of Lead Monkeys, I thought my SEO knowledge was solid. I was mistaken. Thanks to Billal, I now truly understand the real essence of SEO, and my websites have never attracted so many visitors.
Shayan Z
Shayan Z
2023-08-22
Billal is een uitzonderlijke SEO specialist waarmee ik regelmatig samenwerk. Zijn diepgaande kennis, aangepaste strategieën en transparante communicatie hebben tal van onze klanten goed geholpen. Ik kijk ernaar uit om onze succesvolle samenwerking voort te zetten.
De Poetsers
De Poetsers
2023-08-21
Billal Nawabi van Lead Monkeys heeft ons uitstekend geholpen met het op de kaart zetten van ons bedrijf. Billal heeft uitstekend advies gegeven bij het opzetten van de website, juiste zoektermen, etc. Inmiddels staan wij organisch (vaak) bovenaan en merken wij een significante toename van het aantal leads in de vorm van contactverzoeken via de mail, toename van het aantal belletjes en klanten die spontaan langskomen. De aanpak van Billal is zeer prettig en professioneel. Zeker ook een aanrader door zijn “pragmatische aanpak”. Wij zijn blij met deze samenwerking.

Heb je toch nog vragen?

Stel je vraag direct via het formulier.

Vul dit contactformulier in

Naam

Of neem direct contact op

billal@leadmonkeys.nl06-13349342

Waarom kiezen voor Lead Monkeys?

✓ Strategisch en operationeel in uitvoering
✓ Transparant en persoonlijk
✓ Netwerk van marketingexperts
✓ Jarenlange online marketing ervaring en expertise in SEO
✓ Toffe succesverhalen bij opdrachtgevers