SEO voor Accountants

Meer relevante bezoekers voor jouw administratie- of accountantskantoor?

Mijn expertise ligt op online marketing, SEO (zoekmachine optimalisatie) en de wereld van boekhoudpakketten. Ik begrijp de nuances en uitdagingen van wat accountants nodig hebben in hun boekhoudsoftware én hoe ondernemers online zoeken. Dankzij deze unieke combinatie van kennis en ervaring ben ik perfect gepositioneerd om je vindbaar te maken voor je doelgroep. Ik zorg ervoor dat je gevonden wordt én relevante bezoekers aantrekt naar je website die precies zoeken wat jouw administratie- of accountantskantoor te bieden heeft.

Start met een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Maak een (online) afspraak

SEO Pakket voor Accountants

Het ‘SEO Pakket voor Accountants’ is een speciaal ontworpen dienstenpakket dat zich richt op het maximaliseren van de online zichtbaarheid van jouw accountantskantoor. Met dit SEO Pakket help ik je om beter vindbaar te zijn en om relevante bezoekers naar je website te trekken, meer klanten te krijgen, je concurrentie een stap voor te zijn, te groeien en om bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Strategisch gesprek

We bespreken jouw bedrijfsdoelen, de markt waarin je je bevindt en je huidige online strategie. Deze informatie gebruik ik om te onderzoeken waar kansen liggen.

Plan gratis intakegesprek >>

Zoekwoorden posities

Ik houd de posities van je belangrijkste zoekwoorden voor je bij en lever kansen aan om op te optimaliseren. Ook informeer ik je bij (plotseling) grote veranderingen.

Plan gratis intakegesprek >>

Concurrentieanalyse

Hoe staat jouw website ervoor ten opzichte van je concurrenten? Ik vergelijk 3 concurrenten met jouw domein en geef je zoekwoorden en tips om je posities te verbeteren.

Plan gratis intakegesprek >>

Zoekwoordenonderzoeken

Wat zijn relevante zoekwoorden voor jou en waar wordt je (nog niet) op gevonden? Ik breng jouw bedrijfsdoelen in kaart en ontdek kansen om op in te spelen.

Plan gratis intakegesprek >>

Resultatenpresentatie

Nadat alles is afgerond kom ik persoonlijk langs voor een presentatie. Hierin bespreken we mijn bevindingen, krijg je concrete adviezen en actiepunten en bepalen we samen de volgende stappen.

Plan gratis intakegesprek >>

Wat ga ik voor je doen?

We duiken met een strategisch verdiepingsgesprek in op de specifieke behoeften en doelen van jouw kantoor. Vervolgens analyseer ik de huidige online prestaties, vergelijk ik je concurrenten en identificeer ik belangrijke zoekwoorden waarop jij gevonden kunt worden. Ik presenteer al mijn bevindingen, advies en concrete actiepunten die je helpen om te groeien in de digitale wereld en een stap voor te blijven op de concurrentie.

Wil jij ook beter gevonden worden door je doelgroep?

Start met een gratis en vrijblijvend intakegesprek

Plan een vrijblijvend gesprek hieronder in