Skip to main content

Beter gevonden worden in Google

In de digitale wereld van vandaag is online zichtbaarheid cruciaal voor het succes van elk bedrijf. De meest directe manier om die zichtbaarheid online te vergroten is door beter gevonden te worden in Google. Maar hoe pak je dit aan en waarom zou je overwegen om SEO uit te besteden? Dat leg ik je graag uit in deze blog.

Waarom is beter gevonden worden in Google belangrijk?

Google is dé go-to zoekmachine voor miljoenen mensen wereldwijd. Wanneer je goed rankt voor relevante zoektermen, betekent dit:

 1. Meer online zichtbaarheid: Potentiële klanten vinden jou in plaats van je concurrent.
 2. Hoger vertrouwen: Websites die hoger ranken in Google worden vaak als betrouwbaarder beschouwd.
 3. Meer websitebezoekers: En, belangrijker nog, bezoekers die actief op zoek zijn naar wat jij aanbiedt.

Hierbij is het wel belangrijk om te kijken naar relevante bezoekers, meer is niet altijd beter namelijk. Het draait om gevonden worden door de juiste bezoekers: meer relevante bezoekers.

Hoe kun jij beter gevonden worden op Google?

 1. Relevante zoekwoorden gebruiken: Dit zijn termen die jouw doelgroep gebruikt om diensten of producten zoals die van jou te vinden.
 2. Kwalitatieve content creëren: Informatie die bezoekers echt waarderen en die antwoord geeft op hun vragen, toegespitst op de zoekintentie van de doelgroep.
 3. Technische SEO: Zorg ervoor dat je website snel laadt, mobielvriendelijk is en een gestructureerde opbouw heeft.
 4. Linkbuilding: Verzamel kwalitatieve links van andere websites naar jouw site.

In het kort betekent dit dat je binnen SEO in moet spelen op de drie pijlers van SEO, namelijk: content, techniek en autoriteit.

Waarom zou je SEO uitbesteden in 2024?

Nu we weten wat er nodig is om beter gevonden te worden in Google, waarom zou je dan overwegen om SEO uit te besteden?

 1. Expertise: SEO-specialisten zijn dagelijks bezig met de nieuwste ontwikkelingen en kunnen daardoor effectievere strategieën implementeren.
 2. Tijdsbesparing: Jij kunt je focussen op wat je het beste doet, terwijl een expert zoals ik met Lead Monkeys zorg voor je online zichtbaarheid.
 3. Relevante bezoekers aantrekken: Door SEO uit te besteden, zorg je voor een strategie die gericht is op het aantrekken van bezoekers die écht geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.
 4. Meer kwalitatieve leads: Niet alleen meer bezoekers, maar vooral bezoekers die eerder geneigd zijn om over te gaan tot een aankoop of aanvraag.
 5. Aansluiting bij bedrijfsdoelen: Als SEO-specialist kan ik zoekwoorden selecteren, zodat je content kunt creëren die perfect aansluit bij jouw bedrijfsdoelen en -uitstraling.

SEO laten doen: De volgende stap

Geïnspireerd om te starten met SEO? Ik help je graag verder. Het uitbesteden van SEO betekent niet dat je alle controle verliest. Integendeel, het is een samenwerking. Bij Lead Monkeys duiken we diep in je wensen, bedrijfsdoelen en de unieke aspecten van je merk. Bekijk mijn SEO werkwijze en ontdek hoe we samen jouw online zichtbaarheid naar een hoger niveau kunnen tillen.

Meer weten over SEO?

Als je mijn tips over het verbeteren van je positie in Google waardevol vindt, heb ik nog meer voor je in petto. Duik eerst in mijn uitgebreide SEO werkwijze, waarin ik mijn aanpak stap voor stap onthul. En als je écht de diepte in wilt, raad ik je aan om mijn gedetailleerde blog “Hoe komt mijn website bovenaan in Google?” te lezen. Met mijn inzichten en tips help ik je graag om jouw website naar de top te tillen!

Wil jij ook beter gevonden worden in Google?

Neem contact op voor een gratis intakegesprek over jouw uitdagingen

Plan gratis intakegesprek